Bali

BALI FÜRDŐSZOBA BÚTOR

a bambusz természetes megjelenésével.

A BALI bútorcsalád a bambuszrúd és a bambusz vékonypanel érdekes ötvözete, ahol a bambuszrúd hagyományos, évezredekóta használt természetes megjelenése és a legújabb feldolgozása egyaránt jelen van.

A tartószerkezet anyaga 6-12 cm átmérőjű vastagfalú Wulung, vagy a legerősebb Guadua bambuszrúdból készül egyedi méretekben. A szerkezet elemei hagyományos kézműves megmunkálással, csapozással és speciális, flexibilis ragasztóval rögzülnek egymáshoz. Ezzel a rugalmas és nagyon stabil szerkezettel bármekkora méretű elemek legyárthatóak. A polcok anyaga táblásított bambusz vékonypanel vízálló olajjal kezelve.

A fürdőszoba bútorok egyedi méretekben és kialakítással (a mosdótálak típusától függően 600, 800, 900 és 1000 mm-es hosszméretben) árajánlat után 4-5 hetes gyártási idővel rendelhetőek bruttó 178.000 Ft/szekrény irányártól . Azonos szerkezettel készült kiegészítő bútorokelemekkel (pl.: polcos szekrények, szennyestartók, tükrök, ülőkék stb.) az egész helység berendezhető. 

Polcok válaszható anyaga:

háromrétegű bambusz panel 7 mm vastagságban:

   

Bambuszrúd kombinációk - lábazatra, kiegészítőkre:

Guadua bambusz                          Wulung bambusz 

  

 

Válaszható mosdótálak:

Larisa - 1000*500 mm-es              Laura - 900 * 500 mm-es ​   Bianka - 800 * 500 és 600 * 500 mm-es

   

 

Felület:

Az "Aquamarijn" CORCOL egy különleges, professzionális olaj faanyagok (bútorok, munkalapok, falburkolatok, padlók, illetve parketták) kezelésére, amely a faterméket természetes módon teszi nemesebbé, tartósabbá és meg is óvja azokat.
A CORCOL olaj legfontosabb összetevői a tiszta főzött lenolaj és kínai faolaj-telítetlen, száradó olajok, amelyek megkeményednek (oxidálódnak) az oxigénnel való reakció során.

A lenolaj a leggyorsabban száradó növényi olaj, a kínai faolajat pedig a korábbi években a hajók törzsének vízhatlanná tételéhez használták. A CORCOL- olaj ellentétben majdnem minden más olajos kikészítő anyaggal víz és alkohol lepergető - ,nincsenek tehát karikák vagy foltok. A CORCOL olajjal kezelt felületen 24-48 óra elteltével már lehet járni, héttől-tíz nap elteltével pedig a CORCOL padlóolaj egy sűrű, szívós polimerizáció által létrejött védőréteget képez, amely sem vízben, sem alkoholban nem oldódik fel többé.

Tulajdonságok:

100% Oldószermentes (nincs szolvens /Illó Szerves Anyagok)
100% "Full Solid" (a pórusok teljes kitöltődnek)
100% Vízmentes (nincs rostképződés)
100% Természetes (újrahasznosítható alapanyagokból készült)
Akár olajpadlót, akár csempepadlót vagy gyantapadlót akar készíteni, a CORCOL az ideális bázis!

Környezeti fenntarthatóság:

A bambusz, mint bútoripari alapanyag méltó alternatívája bármilyen európai, vagy trópusi faanyagnak. Keménysége, kopásállósága a tölgyével vetekszik, miközben 5 év alatt eléri a vágásérett kort. Bel- és kültéren egyaránt jól használható, nagy strapabírású anyag, melyet a déli égőv lakói Dél-Amerikától Ázsiáig évezredek óta használnak a bútor és építőiparban.

Az intenzív fakitermelés következtében fogyatkozó erdőterületeket jobb esetben újrafásítják, de a lassan növő hagyományaos fafajok (mint a tölgyfa, bükkfa stb.) csak évtizedek múlva lesznek újra vágásérettek. Az emberiség növekvő faanyag igénye miatt szükséges olyan alternatív források bevezetése, melyek lehetővé teszik, hogy ne pusztítsunk el jóvátehetetlenül környezetünket, miközben hozzájárulnak igényeink teljesítéséhez.

Annak ellenére, hogy az ipar számára felhasználható bambusz európában nem őshonos, mégis, élettartama egészét nézve gyakorlatilag minimális ökolóiai lábnyomot hagy maga után.

Kategória: 

 

Bemutatóterem

7634 Pécs, Rácvárosi út 15.

Nyitvatartás:

H-P: 9-17
egyéb időpontban egyeztetéssel!

 

Kapcsolat

Hívjon minket: +36 70 388 91 83

Írjon nekünk: david@fafutar.hu