Bamboo Frame bútorajtó

Bambusz bútorajtó

Bambusz bútorajtó

Bamboo - Frame / alu:ALU keretes ajtófrontok bambusz betéttel

Az alumínium kerettel nemcsak egy új megjelenésű ajtófrontot tudunk létrehozni, de az alukeret miatt a tömörfa frontok néhány hátrányos tulajdonsága kiküszöbölhető. A nagyméretű ajtók is kicsi súlyúak, ugyanakkor nagyon stabilak maradnak, amivel megelőzhető az ajtók vetemedése és nagy méreteknék sem szükséges speciális, nagyobb teherbírású bútorvasalatok használata. Ideális kültéri bútorajtókhoz.

Egyedi rendelésre bármilyen stílusú alukeret profilból és bambusz lapanyagból készíthető ajtó. Az alábbiakban a két leggyakrabban választott típus bemutatására szorítkozunk:

  • Keret:  hátoldali szélessége 45 mm, így szinte az összes hagyományos kivetőpánt, fióksin és egyéb bútorszerelvény gond nélkül rögzíthető. Pántolás esetén a furatok készítését célszerű az ajtóval együtt elkészíttetni.
  • Méret: A 20-21 mm-es keretvastagság (betéttel együtt) illeszkedik a tömör bambusz ajtófrontok vastagságához, így méretváltozás nélkül egymás mellé építhetőek, magassági és szélességi méretkorlát: max: 350 cm. Ajtóbetétnél: az ajtó méretét elsősorban a 4—5 mm vastag ajtóbetétek maximális mérete határozza meg, amely típusonként változó, de  toldással akár egyedi méretre is növelhető.

Pisa   Alukeret bambusz bútorajtóhoz

 

 

Bamboo-Frame bambusz ajtóbetéttel:

Bambusz bútorajtóBambusz bútorajtó  

Bambusz bútorajtóBambusz bútorajtó

Bambusz bútorajtóBambusz bútorajtó

 

Bemutatóterem

7634 Pécs, Rácvárosi út 15.

Nyitvatartás:

H-P: 9-17
egyéb időpontban egyeztetéssel!

 

Kapcsolat

Hívjon minket: +36 70 388 91 83

Írjon nekünk: david@fafutar.hu