Bambusz bútorajtók

Bambusz panelből készült ajtófrontok

A bambusz panelek egyik leggyakoribb felhasználása a bútorajtó gyártás. A 16-20 mm vastag tömör bambusz panelekből méretre vágás és élgömbölyítés után már kész ajtólapokat kapunk, melyek színes, vagy színtelen olajozással felületkezelhetőek.

A bútorajtók tulajdonságai mindenben (szín, mintázat és szerkezet tekintetében a bambusz paneleknél leírtakkal azonosan) megegyeznek az alapanyagául szolgáló bambusz panelekével. Az alábbiakban ezekből a lehetőségekből kombinált, különböző kialakítású ajtófrontokat kívánjuk bemutatni.

Horizontális gőzölt bambusz mintázat   Horizontális natúr bambusz mintázat

Vertikális gőzölt bambusz mintázat   Vertikális natúr bambusz mintázat

Csokibarna bambusz mintázat    Zebra fonott bambusz mintázat

Fonott, gőzölt bambusz mintázat    Fonott, natúr bambusz mintázat

 


 

Bambusz ajtófront - Multi

Bamboo - Multi ajtófrontok:
Multiplex belső résszel és 3 - 4 mm vastag egyrétegű bambusz fedőrésszel egyedi méretben gyártott ajtófront. A Bamboo-Multi bútorajtók a hagyományos tömör bambusz ajtóknál kevesebb belső feszülltséggel rendelkeznek, ezért a párás, nedves, vagy nagyobb hőingadozásnak kitett helyeken sokkal kevésbé hajlamos a vetemedéesre (ideális fürdőszobákba)
Tovább...

 

 

Bamboo - Classic:
Klasszikus bambusz ajtófrontok 3-rétegű tömör bambuszból készítve.
Tovább...

 

 

 

 

Bambusz ajtófront - Frame

Bamboo - Frame: 
Bambusz keretes ajtófrontok az ajtó méretétől függően 7, vagy 10 cm széles kerettel készült ajtólapok. A különböző 7-8 mm vastag ajtóbetétek hagyományos módon fixen bele vannak építve a keretbe.  A 140 cm feletti magasságú ajtóknál javasolt egy középső osztóelem a nagyobb stabilitás miatt.
Tovább...

 

 

 

Bambusz ajtófront - Frame-ALU

 

Bamboo - Frame / alu: 
ALU keretes ajtófrontok bambusz betéttel: bambusz vékonypanelekből, tekercsekből és nádszövetekből. Könnyű és stabil szerkezet, vizes helységekbe, kültéri bútorokhoz (teraszra) is használható.
Tovább...

 

 

 

 

Alapanyag árak és vásárlás

Thumb: 

 

Bemutatóterem

7634 Pécs, Rácvárosi út 15.

Nyitvatartás:

H-P: 9-17
egyéb időpontban egyeztetéssel!

 

Kapcsolat

Hívjon minket: +36 70 388 91 83

Írjon nekünk: david@fafutar.hu