Bambusz kiegészítők

Az alábbiakban néhány kedvelt bambusz kiegészítő található. Mindegyik egyedi rendelésre készül, így alapanyaguk, illetve méretük szabadon változtatható:

Vágódeszkák

Tölgyfa keménységével és esztétikus megjelenésével ideális vágódeszka alapanyag a bambusz. A 30 mm-es vastagság 3 rétegű, a 40 mm-es 5 rétegű bambusz panelből készül, ami garantálja, hogy még nagy méretek esetén is vetemedésmentes marad. Felülete vízálló olajjal kezelt. Tárolási és felhasználási helyétől függően a hagyományos deszkák mellett a fiók, mosogató és főzőlap tetejére helyezhető típusok is kedveltek.

tovább...

 

 

Evőeszköz tartók

Mivel  40 mm vastag, többrétegű, munkalap minőségű tömör bambusz panelből készül - a szükséges vájatok kimarásával - ezért kifejezetten exclusive, egyedi megjelenésű termékről van szó. Felülete finomra csiszolt, olajjal kezelt. Rendelhető natúr és kávébarna felülettel, mindig a fiók belső méretének megfelelő egyedi méretben gyártva. Lehetőség van egyedi kiosztással és az evőeszközöknek megfelelő vájatok készítésére is.

tovább...

 

 

Polcok

 

Konyhába, fürdőszobába, nappaliba egyaránt esztétikus és praktikus kiegészítője a lakásnak. Mindegyik bambusz panelből gyártható polc, ami összesen 9 felületet és 6-8 különböző vastagságot jelent, de a legtöbb környezetbe a két klasszikus felület illik (natúr és kávébarna színben) a 20, 30 vagy 40 mm-es vastagságban, rejtett polctartóval. 

 

tovább...

 

 

Tükrök

 

tovább...

 

 

 

 

 

Egyéb kiegészítők

 

 

Egyedi igények szerint szinte bármilyen lakberendezési tárgy legyártható a bambusz panelekhez igazodva. A hagyományos CNC marás lehetőségein túl a vékonyabb, kisebb tárgyakat lézerrrel "tökéletes" pontosságúra, vagy a kézi munkával rusztikusan egyedi tehetjük.

tovább...

 

Bemutatóterem

7634 Pécs, Rácvárosi út 15.

Nyitvatartás:

H-P: 9-17
egyéb időpontban egyeztetéssel!

 

Kapcsolat

Hívjon minket: +36 70 388 91 83

Írjon nekünk: david@fafutar.hu