Felületkezelő olajok

AQUAMARIJN  felületkezelő anyagok

 

Felületkezelő olajok bambuszhoz

Mindannyian jobban érezzük magunkat egy biztonságos, tiszta, lélegző és természetes anyagokból álló környezetben.Az "Aquamarijn" termékek ehhez aktívan hozzájárulnak. Az Aquamarijn bázistermékei a Corcol padlóolaj, a Solim kemény gyanta, és a Waxol 100 kemény gyantaolaj, teljesen természetes összetevőkből készültek és nem tartalmaznak oldószert. Az "Aquamarijn" - a természetes festékek gyártója -, teljes egészében elkötelezett az újrahasznosítható és természetes alapanyagokból készült tartós festék, olaj és gyantatermékek fejlesztése mellett. Kiindulópontunk az optimális egyensúly megteremtése, egyfelől a technikai használhatóság és a tartósság, másfelől pedig a környezet és az egészség minimális megterhelése között van.

Tovább

 

Woodfix faimpregnáló

 

FaimpregnálóKül-és beltéri használatra egyaránt javasolt, például bútorok, kerítések, stégek, oszlopok, karámok, padlók, szerkezeti elemek, stb. kezelésére. Stabilizálja a fát, és rendkívül hosszú védettséget biztosít vetemedés, nedvesség, méretváltozás ellen, ellenállóvá teszi fakárosító behatásokkal szemben.

Tovább

 

 

JOBECK faimpregnáló és felületvédő olaj rovarkátevők ellen

Faimpregnáló

 

A szer különböző fenyőtűkből, tömjénből, szegfűből, télizöldből és egyéb növényekből kivont éterikus olajokból áll. Így maga a természet biztosítja a hatékony alapanyagot a faanyag rovarok és gombák elleni védeleméhez.
A Jobeck aktív faanyagvédő konzerválás ideális megoldást biztosít a fa szerkezetének természetes és tartós megőrzéséhez. A speciális impregnálószer összetétele és hatóanyagai révén azonnal és mélyen beszívódik a fába. Alkotóelemei rövid időn belül megsemmisítik a faanyagban már benne levő szút és más rovarkárosítókat, ugyanakkor hosszan tartó védelmet is biztosítanak a további szú, rovar- és gombakárosítással szemben. Az éterikus olajak víztaszítóak, s kültérben is védelmet nyújtanak a gombásodás ellen. A faanyagvédő szer nem tartalmaz a szervezetre káros, mérgező, egészségre káros összetevőket.

Tovább

 

Bemutatóterem

7634 Pécs, Rácvárosi út 15.

Nyitvatartás:

H-P: 9-17
egyéb időpontban egyeztetéssel!

 

Kapcsolat

Hívjon minket: +36 70 388 91 83

Írjon nekünk: david@fafutar.hu