Felületkezelők, ragasztók

SIKA T52  ragasztó

Kiszerelés: 600 ml

Szín: világosbarna

Tulajdonság

Vizálló univerzális poliruetán ragasztó, száradás után csiszolható. Száradási idő ~12-24 óra vastagságtól függően.

Felhasználás: bambuszrudak csapozási hézagainak kitöltésére, rugalmas ragasztására és repedéseinek tömítésére. A legtöbb rúddal színazonos, csiszolás és felületkezelés után szépen illeszkedik a szerkezethez. 

Bruttó ára 2150 Ft/ db-tól    

JOBECK  impregnáló olaj

 

Kiszerelés: 500 ml pumpás, 1, 3, 5 lieteres fémdoboz

Szín: natúr sárga (rúdra felhordva színtelen, selyemfényt ad)

Tulajdonság

Alkotóelemei rövid időn belül megsemmisítik a faanyagban már benne levő szút és más rovarkárosítókat, ugyanakkor hosszan tartó védelmet is biztosítanak a további szú, rovar- és gombakárosítással szemben. Az éterikus olajak víztaszítóak, s kültérben is védelmet nyújtanak a gombásodás ellen. A faanyagvédő szer nem tartalmaz a szervezetre káros, mérgező, egészségre káros összetevőket.

Felhasználás: bambuszrudak olajozása bel- és kültéren, rovarkártevő elleni védelem

Bruttó ára 10.000 Ft/ litertől
 
   
GREY-GO  felület felújító (renovátor)

 

Kiszerelés: 500 ml pumpás

Szín:színtelen

Tulajdonság

A Bamboo Grey.Go egy speciálisan bambusz alapanyagokra kifejlesztett termék, amely az időjárás által megöregített bambusz rudak, kerítéselemek, vagy bútorok felületének - egy egyszerű kezeléssel - visszaadja eredeti szépségét. A Bamboo Grey-Go egy speciálisan bambusz alapanyagokra kifejlesztett termék, amely az időjárás által megöregített bambusz rudak, kerítéselemek, vagy bútorok felületének - egy egyszerű kezeléssel - visszaadja eredeti szépségét.

Felhasználás: bambuszrudak színének felújítása

Bruttó ára  4.165 Ft/ litertől
 
 
BOOSTER ápoló olaj bambuszrúdhoz

 

Kiszerelés: 1 liter

Szín: színtelen

Tulajdonság

A Bamboo Booster egy speciálisan bambusz alapanyagokra kifejlesztett ápoló olaj: alapja a természetes lenmag olaj, amely táplálja és erősíti a bambusz rudak, szerkezetek, bútorok és kerítések felületét. A Bamboo Booster olaj legjobban a porózusabb felületű rudaknál működik, mint az APUS, WULUNG, GUADUA, TAM VONG, stb. A tipikus kínai bambuszok (MOSO, TONKIN, GUADUA) felületén egy természetes szilícium réteg található, ami megakadályozza az olajok felszívódását - ezekhez a rudakhoz a Bamboo Protector használata ajánlott.

Felhasználás: bambuszrudak olajozása beltéren (nincs UV-védelem)

Bruttó ára  6.790 Ft
 
   
PROTECTOR kültéri lakk bambuszrúdhoz

 

Kiszerelés: 1 lter

Szín: színtelen

Tulajdonság

A Bamboo Protector egy speciálisan bambusz alapanyagokra kifejlesztett és UV védelemmel ellátott átlátszó lakk kültéri felhasználásra. A kültéren felhasznált bambusz szerkezetek, rudak, kerítések és bútorelmek esetében a termékeket meg kell óvni az időjárás hatásaitól és szükséges hosszútávú védelemmel ellátni.A Bamboo Protector ezt tudja biztosítani, miközben úgy ad selyemfényű felületet a kezelt bambusznak, hogy annak eredeti színét, megjelenését nem módosítja. Ezért jól használható mind a natúr, mind a sötét színű bambuszok felületvédelménél.

Felhasználás: bambuszrudak felületkezelése bel- és kültéren

Bruttó ára  9.410 Ft
SZÜRKÜLT, MEGÖREGEDETT BAMBUSZRÚD FELÚJÍTÁSA:
 
 
 

Bemutatóterem

7634 Pécs, Rácvárosi út 15.

Nyitvatartás:

H-P: 9-17
egyéb időpontban egyeztetéssel!

 

Kapcsolat

Hívjon minket: +36 70 388 91 83

Írjon nekünk: david@fafutar.hu