Gardrób tolóajtók

Bambusz gardrób tolóajtó

A szekrénytől függetlenül is beépíthető nagyméretű tolóajtó Rapid alsó görgős megvezetéssel. A felső „U” alakú sín akár 2 cm-es magassági méretkülönbséget is elrejt. Erre szükség is van, mert a padló és plafon legtöbbször nem párhuzamos.

 

Beépítési jellemzők:

  • Vezetősínek több színű felületben (matt alu, pezsgő, réz, fekete, króm stb..) 1—6 méteres hosszig kaphatóak, így igazán nagy felület beépíthető
  • A vezetőgörgők 50 kg teherbírásúak (ez egy 270 x 120 cm-es tömör bambusz panelből készült ajtó súlya) melyek csukódása az ajtó súlyának megfelelő behúzó—fékező adapterrel komfortossá tehető.
  • A vezetősínnel színazonos fogantyú-, osztó– és egyéb szegőprofilokkal szükség szerint kombinálható az ajtólap. A fogantyúprofilok 2,7—3 méteres magassága a szobák belmagasságához igazodik.

 

Gardrób tolóajtók tömör ajtólappal:
 

Az ajtólap 16-20 mm-es vastagságába van a vezetőgörgő besűlyesztve, ami az ajtólap hátsó oladalán látható, ezért ez a típus esztétikai okokból nem ajánlott térelválasztásra. A legtöbbször választott ajtólapok is ennek megfelelően csak egyik oldalon borítottak bambusszal:

  • Flexbamboo bambusztekercs borítás bútorlap, vagy MDF hordozón
  • Zen vékonypanel borítás bútorlap, vagy MDF hordozón 

Előnye: 

  • Kedvezőbb ár, mint ha tömör bambusz lenne
  • Nagyon változatos megjelenés
  • Nem szükséges a fogantyúprofil használata, de ajánlott
  • Egy ajtólapon belül több felület is kombinálható elválasztó profilokkal
  • Íves tolóajtók is készíthetők

 

Gardrób tolóajtók keretben:

 

Az ajtóbetétet körbefogó keret egyrészt elrejti a vezetőgörgőt - így az ajtólap mindkét oldala azonos értékű marad - másrészt lehetővé teszi, hogy a vékonyabb (4-10 mm vastag) és könnyebb ajtóbetéttel a kifejezetten nagyméretű ajtók is könnyen mozgathatóak maradjanak.

 

TWIN alu keretprofil:

Az alumínium kerettel készült fogantyúprofilos tolóajtó stabilitását a csavarokkal összeépített keret adja, melynek alsó profiljába van a vezetőgörgő elrejtve. Az 50 kg teherbírású csapágyazott görgő nagyon csendes futású és a 4-10 mm-es bambusz betéttel is kifejezetten kicsi a súlya. A keret kialakítása miatt a betétanyagok széles skálája kombinálható az elválasztó profilokkal: üveg, plexi, bambusz vékonypanelek, tekercsek és egyéb dekoranyagok.

A rendelhető keretek színei: matt alu, pezsgő, szálcsiszolt, vagy RAL színskála szerint pórszórt felületkezeléssel egyedi színek.

 

 

 

TWIN BAMBUSZ kerettel:

19 mm vastag keretben az ALU rendszerrel azonos Rapid megvezetéssel készül. A japán stílusú megjelenést a természetes bambusz anyagok (elhagyható fogantyúprofillal) és a minimalista kivitel biztosítja.

A rendelhető keret és síntakarók színei: natúr és kávébarna

Betétek: bármelyik 4-10 mm-es vastagságú betétenyag

 

 

 

  

 

Bemutatóterem

7634 Pécs, Rácvárosi út 15.

Nyitvatartás:

H-P: 9-17
egyéb időpontban egyeztetéssel!

 

Kapcsolat

Hívjon minket: +36 70 388 91 83

Írjon nekünk: david@fafutar.hu