Hibaüzenet

  • Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(sites/all/modules/optimizedb/optimizedb.module) is not within the allowed path(s): ({WEBSPACEROOT}{/}{:}{TMP}{/}:/home/introwood.com/) in drupal_get_filename() (line 884 of /home/introwood.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/home/introwood.com/public_html/sites/all/modules/optimizedb/optimizedb.module) is not within the allowed path(s): ({WEBSPACEROOT}{/}{:}{TMP}{/}:/home/introwood.com/) in drupal_get_filename() (line 903 of /home/introwood.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • User warning: The following module is missing from the file system: optimizedb. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/introwood.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/home/introwood.com/public_html/sites/all/modules/optimizedb/optimizedb.module) is not within the allowed path(s): ({WEBSPACEROOT}{/}{:}{TMP}{/}:/home/introwood.com/) drupal_get_filename() függvényben (/home/introwood.com/public_html/includes/bootstrap.inc 903 sor).

Bamboo X-treme kültéri bútorok

A kültérre készült bambusz bútorok, szerkezeti elemek kétféle terheléssel találkoznak:

  • A kültéri, de fedett helyen használt, vagy beépített termékek
  • A szabad ég alatt tárolt, vagy beépített termékek

Mivel a fedett helyen elhelyezett termékeket nem éri közvetlenül a csapadékvíz, esetenként a hó és a jég, ezért a kisebb időjárási terhelés miatt sokkal több típusú bambusz alapanyag felhasználható ilyen helyen. A beltéri (D3-as) vízállóságú ragasztással készült alapanyagokból gyártott termékek megfelelő technológia mellett (bütüvédelem, UV-védő felületkezelés, D4-es szerkezeti ragasztással, stb.) tökéletesen megfelelőek. Az évenkénti tisztítással és karbantartással a termék megőrzi eredeti megjelenését és nem öregszik el a felülete (fakulás, szürkülés - amit elsősorban az erős UV-sugárzás okoz).

Bambusz kültéri bútorok  Bambusz kültéri bútorok  Bambusz kültéri bútorok

Az időjárásnak közvetlenül kitett szerkezetek esetében a felületvédelem csak ideiglenes megoldást nyújt, ezért a tartósság érdekében olyan alapanyagokat kell használni, amik szabvány szerint védelem nélkül is tartósan ellenállnak az erős környezeti terhelésnek. Ilyen alapanyag a Bamboo X-treme hőkezelt és tömörített bambusz, valamint a fém kiegészítő elemek közül a minimum tüzihorgannytott, vagy rozsdamentes kötőelem. A szerkezetek felületvédelménél és katbantartásánál célszerű mindig a gyártó által ajánlott felületkezelő anyagot, tisztítószert használni, hiszen az alapanyagok élettartamát és esztétikai megjelenését a felületvédő nagymértétkben meghatározza. A rendszeres tisztítás és karbantartás (javasolt tavasszal és ősszel) mellett ezeket a használati tárgyakat (pl. szék, asztal) is célszerű a téli, nem használt időszakban fedett helyre vinni, vagy ponyvával letakarni.

 

Bemutatóterem

7634 Pécs, Rácvárosi út 15.

Nyitvatartás:

H-P: 9-17
egyéb időpontban egyeztetéssel!

 

Kapcsolat

Hívjon minket: +36 70 388 91 83

Írjon nekünk: david@fafutar.hu