Oldal kiválasztása

Az áruház használata

Megrendelés menete

A webshop regisztráció nélkül is használható mindenki számára, vásárolni vendégként, vagy regisztráció és bejelentkezés után is lehet.

A webshop-ban kiválasztott termékeket, azok árait a webshop rendszere összesíti és a rendelés elküldése után a vásárolni kívánt termékekről összesítést küld a vásárló által megadott e-mail címre.

A megrendelés beérkezése után kollegánk a megadott e-mail címre visszaigazolja rendelését a pontos szállítási költséggel és időponttal. Amennyiben 1 munkanapon belül telefonon, vagy írásban nem érkezik lemondás a rendelés visszaigazolásában szereplő termékekről, a megrendelést automatikusan elfogadottnak tekintjük és kiszállításra kerül.

Az eladó fenntartja a jogot, hogy a vevő által kiválasztott szállítási módot a végleges csomagméret és az áru tulajdonságai alapján módosíthatja. Erről a szállítás előtt a megrendelővel köteles egyeztetni.

Amennyiben a webshop-ban nem szereplő terméket szeretne megrendelni, azok áráról, szállítási feltét-eleiről felvilágosítást kaphat a david@fafutar.hu e-mailcímen, illetve a 70/388-9183, 72/227-415-ös telefonszámon.

Fizetési módok

A kiszállított termékek árát és a szállítási díjat 2 módon egyenlítheti ki:

  • készpénzzel a csomag átvételekor (személyes átvétel vagy utánvét)
  • banki előreutalással: a megrendelés beérkezése után ellenőrizzük a raktárkészletet és 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk a számlaszám megadásával. A szállítási határidőt ebben az esetben az átutalás teljesítésétől számoljuk. Az átutalás közleményénél adja meg rendelésének azonosítóját, amelyet a visszaigazoló e-mail mellékletében talál. Ha a visszaigazolást követően 8 napon belül nem érkezik meg számlánkra az utalás összege, megrendelését töröljük. Amennyiben rendeléskor egyedi megmunkálást kér, a gyártást csak az utalás beérkeztét követően kezdjük meg.

Személyes átvétel: üzletünkben – 7634 Pécs, Rácvárosi út 23. – személyesen is átveheti rendelését keddtől péntekig 9-16 óra között.

Rendelés visszavonása:

Amennyiben tévesen adta fel rendelését, következmények nélkül 24 órán belül visszavonhatja azt. Két módon vonhatja vissza a rendelést:

E-mailen: a rendszer automatikus e-mailt küld a rendelés visszaigazolásáról. Erre válaszolva visszavonhatja a megrendelést, de vigyázzon, hogy ne törölje ki a megrendelés számát, hogy azt beazonosíthassuk.

Telefonon/faxon: Munkaidőben hívja a (70) 388 9183 telefonszámot, és a megrendelés számával vonja vissza a rendelést.

Amennyiben az áru már kiszállításra került, akkor a visszavonásra is az elállás szabályai vonatkoznak. Ez esetben a szállítási költség a vásárlót terheli.

Elállás

A vásárló a szerződéstől a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
A vásárló a terméket az eredeti csomagolásban, sértetlenül küldje vissza.

Az elállási jog gyakorlása esetén a cég köteles a vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30. napon belül visszatéríteni.

Amennyiben az áru nem rendeltetésszerű használat miatt hibásan érkezik vissza, a cég jogosult a vásárlótól az ebből eredő kárának megtérítését követelni.

Az elállási jog nem gyakorolható olyan áru esetén,

a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;

b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;

c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy rendeltek meg, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;

d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;

e) hírlap, folyóirat és időszaki lap terjesztésére vonatkozó szerződés esetében;

f) szerencsejáték-szerződés esetében.

Jótállás
A cégtől vásárolt árura a Ptk. szerinti jótállási kötelezettség az irányadó.
Áraink az áfát tartalmazzák!

0
    0
    Kosár