JOBECK faimpregnáló védőolajok

J O B E C K - F E L Ü L E T V É D Ő  É S  I M P R Á G N Á L Ó  T E R M É S Z E T E S  O L A J

A szer különböző fenyőtűkből, tömjénből, szegfűből, télizöldből és egyéb növényekből kivont éterikus olajokból áll. Így maga a természet biztosítja a hatékony alapanyagot a faanyag rovarok és gombák elleni védeleméhez.
A Jobeck aktív faanyagvédő konzerválás ideális megoldást biztosít a fa szerkezetének természetes és tartós megőrzéséhez. A speciális impregnálószer összetétele és hatóanyagai révén azonnal és mélyen beszívódik a fába. Alkotóelemei rövid időn belül megsemmisítik a faanyagban már benne levő szút és más rovarkárosítókat, ugyanakkor hosszan tartó védelmet is biztosítanak a további szú, rovar- és gombakárosítással szemben. Az éterikus olajak víztaszítóak, s kültérben is védelmet nyújtanak a gombásodás ellen. A faanyagvédő szer nem tartalmaz a szervezetre káros, mérgező, egészségre káros összetevőket.

A legkisebb fél literes kiszerelést egy-egy bútordarab, mestergerenda, fából készült szobor szú és farontó bogarak elleni védelméhez ajánljuk. Az adag nem kevés, közel 5 négyzetméter bambusz panel és 50-100 db 3-5 cm átmérőjű bambuszrúd felület kezelésére alkalmas. A kinyitott szer a kupakkal lezárva korlátlan ideig megőrzi hatását és minőségét, s később is bármikor felhasználható.

 

Elsősorban az alábbi bambusz termékek kezelésére ajánlott:

  • Bambuszrudak beltéri kezelése: 1 rétegben is elég, selyemfényű felületet ad, felvitel ronggyal, ecsettel, lassan szárad a hélyon
  • Hántolt rattanrudak, kötözők kezelésére: mélyen beszívódik, vil. barna selyemfényű felületet ad
  • Bambuszrudak, keritéselemek kültéri kezelésére: 2-3 rétegben ajánlott felvinni, 1/2 év múlva után kell kezelni
  • Bambusz paneleknél elsősorban ajándéktárgyaknál, valamint olyan helyeken, ahol nem szükséges a vastagabb fedőréteg. A bambusz panelbe mélyen beszívódik, száradás után enyhén mélyül a panel színe, felülete teljesen natúr hatású marad
  • Minden olyan helyre ajánljuk, ahol szükséges a felületkezelés, de annak látható, érzékelhető megjelenése nem követelmény.

 Jobeck olajjal 1 rétegben kezelt bambuszrúd:

olajjal kezelt bambuszrúd

Rendelhető többféle kiszerelésben a 0,5 literes pumpás kiviteltől a 12 literes ipari kiszerelésig

 

 

 

Bemutatóterem

7634 Pécs, Rácvárosi út 15.

Nyitvatartás:

H-P: 9-17
egyéb időpontban egyeztetéssel!

 

Kapcsolat

Hívjon minket: +36 70 388 91 83

Írjon nekünk: david@fafutar.hu