Oldal kiválasztása

Rólunk

Bambusz alapanyagok, bambusz bútorok, kiegészítők

Az Introwood Kft bútoripari alapanyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, melynek egyik – hiányt pótló – mellékágaként nőtte ki magát a bambusz termékek importőri és gyártói tevékenysége. Az a motiváció, amely cégünket a környezetbarát és természetes anyagok felé fordította, nemcsak az általunk forgalmazott alapanyagok típusában jelenik meg, de gyártói, termékfejlesztői tevékenységünket is meghatározza:

 • kifejezetten gyorsan megújuló parafa és bambusz alapanyagokat használunk
 • a legújabb fejlesztésű környezetbarát, oldószermentes, ragasztókkal ragasztunk
 • szinte kizárólag egészségre teljesen ártalmatlan bútorolajokkal felületkezelünk
 • igyekszünk termékeinkből előhozni anyaguk természetes kisugárzását
 • a bútorokon felhasznált bútorszerelvények magas minőségűek és kifinomultan mőködnek

Fő tevékenységeink:

 • Bútorszerelvények kis- és nagykereskedelme: esősorban olyan gyártók szakmai képviseletét látjuk el, akik magas minőségű, innovatív szerelvényeket készítenek a bútoripar speciális igényeire, vagy nagyon jó ár/ érték arányú alapvasalatokat gyártanak. Ilyenek többek között a HETTICH, DEMOS, VIBO, LAGUNA gyártók termékei, melyekből közel 10.000 terméket 5 napon belül tudunk szállítani és további ~60-70.000 terméket 2-3 héten belül. Ez a termékskála szinte teljesen lefedi a hazai igények jelentős részét.

         bútorszerelvényes honlapunk: www.fafutar.hu         bútorszerelvényes webshopunk:  www.introwood.com/shop/index.php 

Moso bambusz

 • Bambusz alapanyagok kiskereskedelmével 2008-óta foglalkozunk, legelőször az alaptermékek (bambusz panelek, munkalapok, tekercsek) szerepeltek kínálatunkban, majd 2011 óta kelet európai régiónk legnagyobb bambuszrúd választékával bővítettük kínálatunkat több mint 10 bambuszrúd fajtával és kiegészítőikkel: bambuszrúd tekercsekkel, kerítéselemekkel, kötözőkkel, speciális szerelvényekkel és felületkezelőkkel. A 2014-es évtől kezdve Európa legnagyobb bambusz lapanyag ellátójának régiós képviseletét is ellátjuk, így 2 héten belül a legszélesebb termékpalettát kamiontételes megrendelőinknek is biztosítani tudjuk, miközben a termékek megfelelnek a legszigorúbb európai normáknak is (FSC-tanusítvány, CO2 semleges előállítás (ISO 14040/44) stb.). Az általunk forgalmazott bambusz termékek a természetes környezet részei maradnak teljes életciklusuk alatt.

    bambusz termékes honlapunk: www.introwood.com

    bambusz termékes webshopunk:  bambusz.introwood.com   

 • A ragasztók, felületkezelők kiválasztása tekintetében a bambusz öko-lábnyományak megörzése a mértékadó, így a ragasztók közül szinte kizárólag csak vízdiszperziós, vagy oldószermentes ragasztókat ajánlunk (pl. Sikaflex ragasztócsalád). Az általunk forgalmazott felületkezelő olajok természetes ásványi, vagy növényi összetevőkből állnak melyek használatával megmarad a bambusz természetes megjelenése miközben megvédi azt a használat során ért behatások jelentős részétől: legyen szó kültéri kerítésről, teraszburkolatról, fürdőszobai bútorról, vagy közületben használt parkettáról.
 • saját gyártású bambusz termékekkel elsősorban a helyi jellegű piaci igényeket kívántuk kielégíteni, ennek eredményeképpen jött létre a költséghatékonyabb Bamboo-Multi munkalap, vagy a könnyített szerkezetű Bamboo-Ligt. Az ajtófrontok tekintetében a nedves, párás környezet hatására jelentkező vetemedés kiküszöbölésére ad választ két típusú egyedi gyártású bambusz ajtófrontunk. A hagyományos faipari megmunkálások (lapszabászat, CNC-marás, olajozás) az ipari és a lakossági megrendelőink számára egyaránt elérhetőek, így nemcsak alapanyag formában rendelheti meg termékeinket, de félkész, vagy akár beszerelt állapotban is. Fontos kiemelni, hogy sokéves gyártói tapasztalatunkkal szakmai segítséget tudunk nyújtani szakipari megrendelőinknek, ha még nem dolgoztak bambusz alapanyagból.
 • Országos lefedettség: Cégünk pécsi központtal és raktárral működik, elsősorban futárral történő országos értékesítéssel. A bambusz termékek egyedi kisugárzását  testközelből érezzük (az illatát, színét, formáját) ezért Viszonteladói hálozatunk folyamatos bővítésén dolgozunk, amiről külön menüpontban kaphat felvilágosítást. Amennyiben Ön szakmai érdeklődő, esetleg viszonteladó kívánna lenni, keresse fel területileg illetékes képviseletünket, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk a david@fafutar.hu e-mail címen keresztül.

 Bambusz alapanyagos webshop-unkban az alábbi termékek közül válogathat:

 1. Bambuszrudak bútoripari minőségben – tíznél több fajta eltérő tulajdonságokkal (1 – 25 cm-es vastagságig!) Indonéziából, Kínából, Kolumbiából . Felhasználástól függően szaktanácsadással segítünk a megfelelő méret és fajta kiválasztásában.
 2. Bambuszrúdból készült tekercsek és panelek – beépítésre kész, vagy félkész termékek. Kertben és teraszon a kerítésnek, fal- és tetőburkolatnak az alapanyaga, beltérben térelválasztótól az ajtóbetétig sokrétűen felhasználható.
 3. Bambusz és nádszövetek – bambuszrúdból készült lamellák, vékony pálcák fonállal összeszőve, vagy textilra ragasztva. Vastagságuk 2-4 mm, 90-240 cm-es telercsszélességben, magas választékban elsősorban beltéri felhasználásra: árnyékolónak, szőnyegnek, vagy burkolóanyagként a faltól az ajtóbetétig egyaránt használatos
 4. Kötözőszálak és kötőelemek – bambusz anyagok rögzítésének esztétikus kiegészítője bel és kültéren
 5. Bambusz kerítések, térelválasztók – használatra kész bambusz termékek, bel- és kültéri használatra is nagyon dekoratív
 6. Bambusz bútorlapok, munkalapok, ajtófrontok – bútorgyártáshoz bambusz lapanyagok nagy- és kiskereskedelmi mennyiségben. Megrendelhetőek rakattételben, vagy az ipari táblától az 1 db beépítésre kész olajozott felületű alkatrészig minden megmunkálással.
 7. Bambusz parketta – színe és mintája kifejezetten kellemes, egzotikus hangulatot ad a helységnek, a fonott felület extra keménysége miatt az ipari, közületi terekben is kedvelt burkolóanyag
 8. Bambusz bútorok, kistermékek – az Introwood Kft által egyedi rendelésre gyártott bambusz és parafa bútorok, melyek folyamatosan kiegészülnek az újabb igények szerint. Minden termék egyedi méretben és kivitelben is rendelhető, néhányukat a galéria menüben meg is tekintheti.
 9. Felületkezelők, szerszámok bambusz anyagokhoz – megmunkálási, ápolási kiegészítők gyártóknak és felhasználóknak egyaránt

Ha termékeinkkel kapcsolatban kérdése lenne, ha szakemberként gyártáshoz szaktanácsot igényel, vagy ha egyedi bambusz terméket szeretne gyártatni keressen fel bennünket bemutatótermünkben, e-mailben, vagy telefonos elérhetőségeink valamelyikén.

Cégadatok:

Pécsi bemutatóterem: 7634 Pécs, Rácváros út. 23

Nyitvatartás: Kedd – Péntek   09.00 – 16.00 óráig (egyéb időpontban telefonos egyeztetéssel)

Központ:  72 / 871 – 481,  Nyéki Dávid:  70 / 388 – 9183, david@fafutar.hu


Introwood Kft.     Introwood kft.
Adószám: 14543849-2-02
Közösségi adószám: HU14543849
Cégjegyzékszám: 02-09-073362

Amennyiben egyedi-különleges igénye van, írjon a david@fafutar.hu e-mail címre vagy hívja a +36-70-388-9183-as telefonszámot.

0
  0
  Kosár