Oldal kiválasztása

Szállítási információk

A webshopban feltüntetett árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák!

A megrendelések házhoz szállítását:

 • 190 cm alatti kiscsomagoknál a GLS futárszolgálat végzi
 • 190 cm feletti csomagoknál:
  • 190 – 300 cm-es csomagokat az LD-trans futár
  • nagyméretű lapanyagokat és 300 cm feletti csomagokat  csak olyan budapesti címre tudunk szállítani, ahol a napközbeni átvétel folyamatosan biztosított – ezt a “K és A”  futárcég végzi
 • Nagyobb mennyiségnél (rakattétel stb.) ajánlat alapján lehetőség van külön teherautós kiszállítást rendelni országosan. Irányár:  1,5 tonnáig bruttó 130 Ft/km Pécs – címhely – Pécs kilométer hosszat számolva.

Eladó kötelezettséget vállal, hogy a megrendelt terméket – raktári termék esetén – visszaigazolásától számított 3 (három) munkanapon belül kiszállításra átadja. A rendelésre vásárolható termék esetén a beérkezés napjától számított 3 (három) munkanapon belül kerül a termék kiszállításra. Minden olyan esetben, ahol egyedi megmunkálást kér az ügyfél (méretre vágás, olajozás, színezés stb.) a sorban álló rendelésektől függően 3-15 munkanapos szállítási idővel kell számolni.

Amennyiben a kiszállítást a GLS futárszolgálata végzi, azt az áru felvételét követően az első kézbesítést 1 (egy) munkanapon belül vállalja. A GLS futárszolgálat a csomagot a feladást követő munkanapon 8 és 17 óra között szállítja ki. Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy, valamint megpróbálja felvenni Önnel a kapcsolatot a megadott e-mail címen, vagy mobiltelefonszámon. Ezért kérjük, hogy rendeléskor mindenképpen adja meg mobiltelefonos elérhetőségét is! Ha a kézbesítés sikertelen, az ezt követő munkanapon Ön is érdeklődhet a csomagról a GLS  Ügyfélszolgálatán a kiszállítási értesítőn szereplő csomagazonosító szám segítségével. Az ügyfélszolgálat a 06-1/802-0265 telefonszámon érhető el munkanapokon 7 és 20 óra között. A csomagküldő szolgálatot az alábbi weblapon is elérheti: GLS honlap

Amennyiben a rendelt áru 300 cm feletti a kiszállítását teherautó végzi, ami előre egyeztetett időpontban történik és a kiszállítást a szállító cég csak egyszer kísérli meg! Teherautós kiszállítást csak előre utalás után van módunkban elindítani. Ha a kiszállítás a megrendelő hibájából meghiúsul – pl. nem található az átvevő – a szállítási költséget a szállító cég nem téríti vissza.

Minden olyan esetben, ahol a megrendelő egyedi megmunkálást kér (pl. mérete vágás, felületkezelés stb.), amely módosítja  a rendelt termék paramétereit csak az eladó által megküldött Pro-Forma számla teljesítése után kezdjük meg a kért megmunkálást.

Sérült áru és visszavétele: A csomag átvételekor kérjük ellenőrizze a csomagot, amennyiben az kiszakadt, fel van bontva, vagy egyéb, a rendelt termék sérülését eredményező külsérelmi nyomot lát a csomagon, azt átvételkor jelezze a futárnak, vegyenek fel jegyzőkönyvet. Szállításkor úgy is tud sérülni az áru, ha az a csomagon nem látszik, ebben az esetben kérjük készítsen róla fotót és jelezze a problémát ügyfélszolgálatunkon. Minden esetben csak a sérült áru átadása/ visszaadása esetén tudjuk azt kicserélni!

Szállítási költségek 300 cm alatti kiscsomagok esetén, gyorspostán utánvéttel:   

0- 5-ig: 4.900 Ft

5 – 15 kg-ig: 6.000 Ft

5- 35 kg-ig: 7.500 Ft

35 kg, vagy 300 cm feletti hosszméret –  túlsúlyos és túlméretes küldemény esetén a szállítási költséget árajánlatban adjuk meg. Információ: 70/388-9183

utánvét felára: 1.500 Ft

Az eladó fenntartja a jogot, hogy a vevő által kiválasztott szállítási módot a végleges csomagméret és az áru tulajdonságai alapján módosíthatja. Erről a szállítás előtt a megrendelővel köteles egyeztetni.

————————————————————–

Külön kérésre – jogszabályi kötelezettség miatt – a Magyar Posta Zrt-vel is el tudjuk küldeni csomagját az alábbi árakon. A díjak alapdíjak, nem tartalmazzák a szállítási többlet költségeket, melyeket  a Magyar Posta Zrt az általános szerződési feltételeiben (https://www.posta.hu/static/internet/download/PASZF_ASZF02_Termeklapok.pdf)  rögzített. Ha a csomag méreteiben, súlyában, pénzkezelésében (pl. utánvét beszedése, értékbiztosítás, stb.), vagy egyéb tulajdonságában, csomagkezelésben túllép az alapdíjban meghatározottakon, akkor a feladást pótdíjak terhelik. Mivel a Magyar Posta Zrt-vel szerződésben nem állunk, ezért rendelését csak az alábbi alap csomagtípusok esetén tudjuk az MPL futárral szállíttatni:

 • csak előre utalás után, max. 50.000 Ft-os csomag értékig
 • Max. 100 cm-es csomaghossz és a csomag 3 kiterjedése együttesen nem haladhatja meg a 180 cm-t (felette túlméretes).
 • Csomagautomatába ( küldemény mérete nem haladhatja meg az 500x310x350 mm-t és a 20 kg-ot.), Posta Pontra vagy postára kézbesítve (max. 20 kg) : bruttó 990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

Cégünk az MPL-lel szállított csomagokat csak gyűjtő feladással, kb. 2-3 hetes feladási idővel tudja kezelni.

0
  0
  Kosár